EVA 021912

EVA 021912

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További EVA termékek: EVA Kávédaráló

LODOS Istambul 72 Kávédaráló 19 990 Ft-tól LODOS Istambul 72 HARIO Mini Mill Slim Plus (MSS-1DTB) Kávédaráló 9 703 Ft-tól HARIO Mini Mill Slim Plus (MSS-1DTB) HARIO Mini Mill Slim Pro Kávédaráló 18 990 Ft-tól HARIO Mini Mill Slim Pro HARIO Smart G (MSG-2-TB) Kávédaráló 15 150 Ft-tól HARIO Smart G (MSG-2-TB)

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Kézi
Szemes kávé kapacitás 25 g
Rozsdamentes acél kés Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Mindenki szeretné a konyháját valamilyen módon feldobni, dekorálni, hogy csinosabb, előkelőbb legyen. De ha egy olyan termékkel dekoráljuk ki, ami nem csak a konyhapulton mutat jól, hanem használni is tudjuk, akkor az maga a mennyország. Aki szereti a frissen darált kávét, annak tökéletes választás az EVA mechanikus kávéőrlője. Nem csak szépen mutat, hanem a bármely napszakban frissen őrölt kávét kapunk. A kávéőrlő alján található egy kis fiók, amiben tárolni tudjuk a ledarált kávénkat, amit már elkészítettünk. Anyagát tekintve is egyedi, hisz a felső része festett acél, az alsó része pedigbükkfából készült, így biztosan konyhánk egyik ékköve lesz az EVA kávéőrlője.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.