Dethlefsen & Balk 91561 Esteban

Dethlefsen & Balk 91561 Esteban

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Dethlefsen & Balk termékek: Dethlefsen & Balk Kávédaráló

Russell Hobbs 23120-56 Classics Kávédaráló 14 399 Ft-tól Russell Hobbs 23120-56 Classics HARIO Skerton Pro (MMCS-2B) Kávédaráló 16 990 Ft-tól HARIO Skerton Pro (MMCS-2B) HARIO Skerton Plus MSCS-2DTB Kávédaráló 11 390 Ft-tól HARIO Skerton Plus MSCS-2DTB Beper BP 581 Kávédaráló 6 730 Ft-tól Beper BP 581
Termékleírás
Szemes kávé kapacitás 100 g

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Klasszikus kézi kávédaráló integrált üvegtárolóval, őrlési finomság szabályozóvalA frissen őrölt kávé illatának és ízének nincsen párja. Legyen a kávézás minden nap egy élmény!Az Esteban kávédarálóval egyszerre körülbelül 100g kávét darálhat, amely közvetlenül a beépített kávétartóba kerül. Így ha több kávét darál le, mint amennyire egyszerre szüksége van, az akkor is megőrzi a frisseségét. Ideális ajándék, hiszen nem csak praktikus, nosztalgikus hangulatot is vissz bármely konyhába.   

Így is ismerheti: 91561Esteban

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.